nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, April 14, 2011

Mahu join bloglist pilihan Askrie Hishamuddin


tengah aku dok berinternet ngan iphone aku tetibe terbace komen aku ditag. http://kakicandid.com/ telah mengetag aku kat satu segmen bloglist oleh brader askrie hishamudin yang awal2 dulu pon aku dah follow. aku memang berbesar hati la kalau blog aku tersenarai dalam bloglist pilihan breader askrie ni,yerla...blog dia pon ramai pengunjung so kemungkinan blog aku untuk di singgah pon agak tinggi hehehe...cisss...amek kesempatan rupenye aku ni.

taknak tanye aku ke nape blog askrie ni ramai pengunjung?haaaa...korang singgah la sendiri. korang akan nampak maklumat2 terkini dari blog beliau. tak caye?? lepas singgah blog dia baru aku tau anak yusof haslam tu ade buat movie baru,gengster KL.tak caye?korang singgah la blog askrie ok.

ok lastly aku kena tag kengkawan aku,sape agak2 nak di tag yer.haaaa....

4 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

thx tag .. yarebba~yarebba~

Askrie Hishamuddin said...

thanks for join! ;)

regards : Askrie Hishamuddin

Rozuan Ismail said...

thanks tag..ok join

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
pilihan motorsikal kupcai terbaik

wooo aku terjah sekarang

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan