nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 17, 2011

nuffnang bagi aku bintang,yeay!!tapi ape maksudnye??

salam...
entry kali ni bukan bermaksud untuk riak atau ape2. cume ingin berterima kaseh kepada nuffnang kerana telah memberi aku bintang. sape la yang tak suka. mestilah suka. cuba la korang ingat balik zaman korang budak2 hingusan dulu. kalau buat kerja rumah,pastu dapat bintang...perghhhhh kalau aku gembira bukan main lagi. kadang2 siap dapat bulan dan bintang lagi keh3
ehhhhh melalut pulak aku ni. sebenarnye aku pun tak paham ape maksud bintang2 ni. aku ni lampi sikit nak memahamkan ape yang tertulis kat nuffnang. nak hantar tiket kat nuffnang pun aku segan. hurmmm...korang boleh tak bagitau serba sedikit pasal bintang ni. saje nak tau la kan. sebab sebelum ni aku tak dapat 2 bintang yang kat atas tu. tapi ni tetibe perasan dah ade bintang plak.terime kaseh yer

7 comments:

Cik Azizah said...

wah trafik tinggi oo...hehhee

tak tahu lah..pe benda plak bintang nuffnang tu..

kereta auto ke manual

Rozuan Ismail said...

sebab trafik makin naik,tu yang Nuffnang bagi bintang.tahniah!

lieya orange M.I. said...

hye..singgah dari faceblog..cube tgk kat what do this rating mean tu..:)

sarah-najwan said...

bintang2 tu menunjukkan letakan iklan kamu elok dan bagus dan mudah diklik oleh pembaca..kalau dpt full star lagi baik..hehe

cergas sungguh UV kamu eh..pasni dpt byk BE la..

CintaZulaikha said...

akak pon ada bintang g2..tapi spi skrg tak tau apa maksud??

Wafiy Suzly said...

bintang tu blogger biasa akan dapat basically tiga. kalau mcm ben ashaari tu tatau la baper, kira cam ranking la..

Awie Omar said...

aku pun tak tahu gak tapi sibuk nak menyelit kasi komen gak hahaha

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan