nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, April 28, 2011

pasangan kapel main "pegang2" depan orang ramai

ape yang korang akan buat kalau tetibe pasangan kapel sebelah korang dok berciom dengan selamba. pastu dok pegang2 bontot depan korang? korang rase marah?segan?rase nak sepak?penampor?? huhu. kadang aku pelik dengan orang2 macam ni. yerla. ape tak rase segan ke dok maen pegang2 depan orang ramai. entah2 time kapel ni la dok pegang2 nanti mase dah kahwen, lelaki sebatu kat depan bini terkial2 kat belakang..hehe
ehem2...akak tunjuk ape kat cek abang tu hehehehe

eh??abang ni tolong tolakkan basikal ke tolong pegangkan kat tempat lain??

adehhh kuat sangat pegangnye tu huhu

sedap bang.....

hok aloh...sampai terselak hang pegang

err...akak selok tangn kat mane tu kak?

sampai terkepit kaki abang tu akak selok

kot yer pon tak tahan,tunggu la sampai rumah bang oiiiiii

ape pendapat korang mengenai gambar2 di atas??haaaa...so kesimpulannye jangan dok maen pegang2 depan orang ramai yer.....mane taw ade paparazzi amek gambor korang

nak cari side income dengan churp2? jom ke sini

22 comments:

amirah syahida said...

eeeeyyyyuuuu,penampar ku bagi ! :/

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

wahkahkah!! memang dasar la pakcik ni!! ape rase kalau gadis bertudung slumber cium sane sini kat shopping komplex? lalala~

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

rasa nak lempang gak.. tapi xbuleh..

mOon jOhari said...

kalo mOon jumpa kapel mcm ni mOon akan usha depa mcm org jakun...biaQ depa ase malu dphatikan...

MiSs NoRmaLa NorFiqZ said...

jgan pegang2 duduk regang2 bertambah syg......huhuhuh

mr.syazwan said...

napa semua byk pegang blkg je ni???

depan xmau kah???

xbaik main blkg lorh


hahahaha

budak kampung said...

huhu ade ke gurl pakai tudung main cium2 kat shoping kompleks??tu suami die la kot hehhe....errr...aku rase orang luar sane suke men belakang kot uhuk2

Dekcik said...

mak ai..penah gak nmpak owg cm nie..meluat plak tgk..haha..

entry terbaru..http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/perempuan-sekarang-dahsyat-jangan-main2.html

~Nabilah~ said...

bg penampar 8 kali...hahaha

Naddia said...

nak tiru laa! haha

Naddia said...

nak tiru laa! haha

Far8 budak baik said...

yang sampai terselak tu melampau betol..
awek dy pun satu..
suka sgt..marah2..haha

CintaZulaikha said...

errrrrrrr..no komeng..kakkakka...

akak kat pontian..sg nyiur..meh cni blanje..

| cik azeya | said...

hilang ilmu aku. ahaha. gilek arh. paparazi ni mmg suke amik bahagian belakang je ke. hahah

NUR AYNIE said...

puyooo~~~ xtau malu ke?? ishh~~~ tgk gmbr pon dah mcm nak terkeluar bijik mate nie...kalau jumpe btol2 mau kene ceramah dgn aynie hahahah~~

kucarkacir said...

aku penah tgk life punya..
kapel men raba2 kat public..
hampehh je..nyesal aku tgk..
wat tmbah dosa je..

HonEyBuNNy said...

haha...

tadi baru ja jumpa pasangan couple main pegang2 dekat tasik..

macam nak tgkp gambar ja..huuhu

cHan said...

perghhhh!
gmbar sume nk 18sx.
hahahahaha.

malu wehhhhh buat bnda cm ne dpn public.
bermanja2 kat umah sudeyyyy.
xperlu nk menunjuk2.
x gtu bdk kmpung? haha:D

copycat said...

haha..tu semua sebelum kawin jer..

lepas dah amek madu, sepah dibuang.

depa nak raba semaksimum sebelum kawin

cik sakdi said...

nasib baik bukan melayu merabe mase jalan. haha

k e y r i said...

sekarang budak dah xmakan ngan teguran dah.. alahai dunia2..

hyemynameisrasyid said...

kalau aku jmpa bdk2 melayu buat cmni depan mata aku siap la.,

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan