nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, April 8, 2011

gadis mencuri duit menggunakan kemaluanya

sekarang macam2 cara yang digunakan untuk mendapatkan keuntungan dengan cepat. dan cara yang paling senang adalah dengan mencuri. dan perempuan ini telah membuktikan bahawa ade kebaikannye memakai skirt.senang nak selak.dan masukkan duit ni kemaluannye.cisss.tak sakit ke??



How does getting rewarded through sharing sounds like to you? Join #ChurpChurp today and bring more friends to the community!

23 comments:

Amirul Amri said...

aih..baju ada kain ada tp dalam tu gak dia simpan..aihhhh..

azrijohan said...

ngilu kott.hahaha:D
mcm2 la dunia skrng

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

kemaluan @ panty .. eh eh .. lalala~

kucarkacir said...

gilerr

CintaZulaikha said...

gilo lah...tak dek keje la ini olang~~

Dim Benihana said...

adehh ada jugak org mcm ni kan...

AimanAriffin said...

when someone is desperate need of money, they would do ANYTHING to get em

toyolkiut said...

erkk..
keje hebat tu..
hehe..

Naddia said...

nk menuntut la ilmu nieh..

Fadzli Amir said...

salam kenal...memang kuat grip tu...hahhahaha

copycat said...

kene letak camera kat lantai la pasni, tgk bleh check ambil skodeng awek pakai skirt. haha

nelly said...

aiseh ..

nelly said...

aiseh ..
=='

Kejora said...

salam..

iskk xsakit kerr..
betul kata Fadli...haruslah kuat gripp..
teknik terbaru mencuri yer...hihihi

dunia oh dunia...macam2 lahh

aNis sHazLiN said...

adoi3...huhu

kaizen said...

euwww.....

ni boleh kire sbg melancap or onani la kn??

fasya said...

erk!!!

HazHand said...

haram btol!! haish... mcm ape tah nk mencuri..baik ko letak kat tetek laa..hahah

FIRDAUS HUSAIN said...

terbaik...huhuhu

| gad1s s0ypans | said...

huhuhu.....
kreatif bt0l.....
x pnah di lakukan lg tue....
(=

Anonymous said...

jangan kate curi duit curi ayam pon ade tp ni kat indonla....haha

hyemynameisrasyid said...

ewww.,mcm ni pon ade ke.,
geli sial.,
tp duit pon masuk x tekeluar.,kre not bad la nih(aku x double meaning, stret to the poin je).,hehe~

bisnesmudah said...

sambil mencuri sambil melancap...lol

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan