nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, April 5, 2011

aku dah join bloglist lulu caldina.yeay!!!

perghhh ni la first time aku dapat masok bloglist blogger lain. bukan senang taw. terime kaseh kepade akak ku cek lulu caldina.(bukan akak kandung laaa...tapi...nape caldina?aku lom sempat nak tanye lagi) ape2 pon kalau korang tak keberatan...g la jejalan kat blog akak cun ni. mane la tau ade contest/giveaway kat situ.cek keh3....

terime kaseh pade cek lulu kerana memberi peluang pade blog saye yang kecik ni....:-)

1 comment:

Lulu caldina said...

kecik?? yang penting nilainya...nilai kepada empunya blog..ngee...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan