nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, December 19, 2010

olskool:honda petak katak ijau berjalan atas highway!!

salam kengkawan. adess....ni citer lame sebenarnye. aku lambat post. yerla...aku ni jenis ade mud nk menulis,aku tulis,kalo xde mud,xde maknenye nak menaip nih. huhuhu. anyway pic ni kawan aku amek mase onderoad ke otoshow melaka huhuhu. saje nk test ride. sampai je melaka abes skru longgar, time balik plak ejos tanggal huhuhu

moto ni takde r laju mane pon so pade sesape yang agak2 nak ajak test, maap la. aku bukan nye reti nak bawak laju2 ni,keh3. sekarang tengah mood nak bawak moto rileks2 menikmati keindahan alam huhuhu
kuuuuu jejak...jalan yang berlikuuuuu

memburu impian.......

12 comments:

SyafiqaNabila said...

poyoss ar ko..tapi hijau, cantik gak motor tu..ngeh3

intan said...

berkilat tu motor dia...
vroom vroom :p

budak kampung said...

huhu tengkiu2....

aNaYaNa said...

nak pinjam motor..ekekeke..

yatee 'yosh' yakuza said...

ohhhh memang botak rupenye...
=.=

ANATI SOKI said...

heheheh... style hbis! hehehe

taqie said...

woahh..rempit nampak. hahaha

Halia Kentang @ Annpaan said...

hahaha

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

mmg rare cantik bebbbb aku rasa mmg cun colour hijau ni

mOon jOhari said...

uiyoOo...semat la...side mirror 2 dengan ekzos...!

cik sakdi said...

baru tau ni rupanya honda petak. selame ni layan honda bulat jek.kekekeh

Anonymous said...

i luv honda petak
lagi 5 tahun jadi motor antik wkwkwk

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan