nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, December 19, 2010

tragedi: yamaha ego patah dua!!!!

salam semua.!! hari ahad ni ade plan kemane2 ke huhu...aku cam biase r...keje hehehe....kali ni aku nk tunjukkan kat korang.ape akan jadi kalo moto ego ni selalu dibawak untuk ride jauh2.enjin nye patah dua huhuhu. korang leh tengok la sndiri kalau tak caye...haaaa...sampai sekarang moto tu tersadai lagi....huhuhu...nasib2...tapi punce sebenar taktau la...nk bedah siasat pon kitorang bkn pakar. so maybe org yang bawak moto ni lebih muatan atau moto ni hari2 ride jauh2. ape2 pon rock n ride safety ok!!!!


nampak tak?

2 comments:

faiezal qlate said...

bro sport rim kt ego nie ad lgi x,, nk jual x???

faiezal qlate said...

bro sport rim kt ego nie nk jual x???

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan