nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, December 23, 2010

ulasan muvie: hantu kak limah balik umah. besh!!!!

gambar:google

salam kengkawan. sori la aku memang lambat nk update story2 kat blog ni(ceh!!mcm ade yg bace je huhu). pade sesape yang ngah boring. aku sarankan korang pergi tengok wayang citer arahan mamat khalid , "hantu kak limah balik rumah". fuhhhh...awal2 cerite dah wat aku gelak keh2. ni tak sabor nak cari cd citer ni sebab tak puas tengok. nak tengok ulang2 pon tak bosan. macam cerite "zombie kampung pisang". banyak kali tengok pon tak bosan maaa..


aku suke cerite mamat khalid sebab ceritenye ade kaitan dalam kehidupan kite. dalam cerite die pon diselitkan perlian so sesape yang makan cili tu die la rase cili eh....x.ae....keh3.....aku suke cerite ni pon sebab banyak pengajaran yang diketengahkan oleh mamat khalid. antaranye:

hidup berjiran tu ape salahnye bertegur sape,bertanye khabar,ambil tahu kesihatan jiran,bukan korang selak kain jiran korang plak huhuhu...



kalau jadi pemimpin tu jadi la pemimpin yang pandai memimpin,kalau yang tua tu ape salahnye turunkan pade yang mude...

jangan putuskan tunang tanpe bagitau sebab...eh..ni pon ade ka hehehe

kalau nampak orang kat tepi kubur,jangan tegur...

berpoco2lah untuk menjage kesihatan...

jangan nyanyi lagu "enjit2 semut" dikala malam yang sunyi....keh3

mak aihhhh haaaa....korang tengok....banyak pengajaran yang kiter dapat dalam cerite ni. aku takmau cakap banyak. korang cepat bawak semua family korang g tgk cerite ni ok!!!!! semoge terhibur!!!!

4 comments:

Akma said...

cite ni mmg best.

cer cite...cer cite...

ARC™ said...

xpe...aku tggu download link heheh

Afzainizam said...

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

yupppp sungguh kelakar lahhh citer dia tueeee wajib pergi ni

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum... Maaf lama kami tak ziarah blog kamu..

wooooo kutipan tiket katanya 8 juta woooo kira hebat lahhh tuuuu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan