nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, April 21, 2011

abang pam ape tu bang.....

pergh memang beruntung mamat ni kan. mane taknye. tengah orang lain dok bersorak,die leh selambe jer pam mengepam. itu tak sengaje ke bang? memang panjang la tangan abang ni kan kan?

aku bukan sesaje dok letak gambar ni taw. nanti kate aku ni gile seks la pulak. ini perlu dijadikan pengajaran kepada gadis2 di luar sana yang gemar pergi konsert mahupon ke tempat yang ramai orang. lebih merbahaya lagi kalau anda mempunyai aset yang boleh menjulingkan mata sang peraba. dah le tak pakai tudung. pakai ketat menampakkan alor gajah. jadi,kalau tak nak kena pam,sila berpakaian sopan dan elakkan duduk bersesak2 dengan lelaki ok...

sumber gambar: BORAKKOSONG

23 comments:

MissNadh said...

woh..bahye..xyah gi konsert ke ape..bek dengar ceramah..huhu

Farhana Jafri said...

xsuke pg konsert sbb nk elakkn bnde2 cmni la.. lgpun pas tgk cite KL Menjerit 1 law xsilap yg pmpuan tu kne rogol kat Dataran Merdeka rmai2.. trus fobia xnk g tmpat2 mcm ni tmbah2 klau mlam..

jemput singgah ANASAURUS :)

azrijohan said...

mlm ni kompom ramai kene...konsert bieber

CintaZulaikha said...

geggegegrrr.stupid tol~~sb tu la akak mls nak gi konsert ker, malam merdeka ker, tahun baru ker..sumer menyakitkan ati..

tu sb pnh sekali gi tgk konsert jom heboh, tgk ada satu mamat tu gado ngn mat i***n sb mat i***n tu raba punggung awek dy..huhuhu~~bertumbok2 plak tuh..da la tgh sesak2..polis wat derk je plak tuh..apakah??

pengajaran, tak yah la gi tpt sesak, wlupon pasar malam jalan TAR...apakah lagi?? kihkih~~

ieyla said...

ila follow sini :)

cik bAtu said...

hadoy....malas nk ckp byk...dua2 salah~

z u L said...

wah ini bikin panas ini

kucarkacir said...

haha..
adoii..
amik kesempatan org tu..

z u L said...

wan..follow me back...beginner blogger :)

Tqa said...

uiii...

chummy cliche said...

kena hati-hati even kat mana-mana.. bahaya sekarang ni

mungelily said...

uishhhh mcm tuh pun blh???? huhuuhhh

Headmaster said...

aku selalu miss bila cuba mengepam.cis

Ayie said...

Wah..!! bestnye g konsert..?? HAHAHAAH.. *sila abaikan..

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Honda ex5 dan Honda wave

uihhhh sambil menyelam minum aikkk baikkk punya pum

Yana@Nana said...

hAHA kena PAKAI body Guard ar kalu nak Selmt..tu Pn yang kaya je.. kalu yg kurang kaya..suh lah boyfrend
cover .. huhu

nelly said...

aik ? sempat lagi tu ~
=='

KAKI-JALAN said...

sendiri cari pasal~

Syuxer said...

ni nasihat banyak bagus dan mendalamla untuk girl2 yang selalu pi konsert ke,tempat2 sesak atau janji berhimpit2 berlainan jantina..kalau kena pam sampai senak,aishh memang ari malang hangla hehehe sapa suh lepak kat sana..

mOon jOhari said...

Salam ziarah...
Alor Gajah ke...ingtkan Alor Pongsu...hehehehe
panjang tangan mamat tu...


jOm jenguk & kOmen kat tentangboolan.blogspot jOm!

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

lu bukan memang gile sex ah pakcik?? slalu betol wa tgk lu letak pic camni .. hahahampeh!! takpe!! goodjob!! walaupun lu gila sex,wa cayunk sama lu!! larikkkkkkkkk!!!

NUR AYNIE said...

slumber badak jer pakcik tu yer..ish2...~~~~=_=

Cik TeN10 said...

uih panjang betol tgn mamat tu !!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan