nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, April 19, 2011

contest Aku dan Kaca Mata dari cek fara

tengah aku dok joging kat blog tetibe ternampak satu contest dari seorang blogger yang aku awal2 dah follow tapi lupe la plak bile aku start follow.keh3. blog fara vavavavavavooommmm. dalam contest ni aku dikehendaki memakai spek dan kena terangkan kenape aku sayang spek aku tu. urmmmmm...aku memang la ade spek tapi aku jarang pakai...amek gambor ngan spek pon ape tah lagi...aghhhh....haaaa aku dah geledah..akhirnye aku jumpe hahahahahahahah...korang jangan gelak...aku sekeh sorang2 kang

korang nak tau kenape aku sayang spek ni??keh3...bukan spek aku pon tapi aku suke pakai sebab korang spek ni menghalang orang kat depan korang untuk melihat mata korang.keh3.paham??ko tengok sendiri cermin nye. tak nampak mate aku kan?? so agak senang la mate aku nak meliar...haaaaa...jage2...sape yang rase baju tu tak cukop kain hahahaha....erkkkk...mara ustaz aku kang

ok lastly aku dikehendaki mengetag kawan2 aku...urmmmm haaaaa....ok dah ade idea...amek ko

haaaaa kalau korang nak join pon boleh...meh klik sini

10 comments:

Rozuan Ismail said...

encik budak kampung suka ye tag i..huhu..ok lah,i'll join

Rozuan Ismail said...

alamka,cm ner nk join,gmbr sume dlm laptop lama yg rosak kena air..x de cermin mata dh skang ni.dh rosak..waa!!sedihnya

NARDtheNERD said...

oh smart mu nihh.
haha.
:P

Fara VavaVoom said...

walaweyh botak licin kepala. hehe takut ! haha. btw, thanks ea join . fara da lme folow belog ni . ;)

kucarkacir said...

haha..
gud luck wehh..
moge menang lagi..
tp xnk la tempat kedua..
hehehe

CintaZulaikha said...

akak takada spek, tapi akak akan usaha dapatkn spek~~kakkakka

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 125z

woooo rayban ko tentu mahalkan....hensom siot... beb naik motor pakai rayban tak yah pakai visor gelap

NUR AYNIE said...

gudluck~~~=P

zeta belweil said...

as salam y..ii ingat akak sorg ni?? waa kak ke?? :)

http://zetabelweil.blogspot.com/

cik najihah said...

gud luck :)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan