nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, April 25, 2011

sasha grey dalam "pocong mandi goyang pinggul"


ERRKKK...tajuknye saje dah buat aku rase pelik dan tertanye,ni filem seram atau filem lawak. bile aku dapat tau yang salah seorang pelakon dalam cerita ni merupakan pelakon cerita lucah iaitu sasha grey,menambahkan lagi persoalan aku,adekah ini filem lucah?? di punye trailer pon agak tak boleh blah. tak caye?jom tengok. aku takmau cakap pape,biar korang yang menilai.

dah tengok? ape pendapat korang?berkualiti atau tidak? aku tak tanye pasal pelakon sebab memang aku akui aku agak WOAHHHH bile tengok pelakon2 yang mantap tu. tapi jalan cerita tu. kalau meletop cerite ni pon sebab ape kan??

7 comments:

Ezo said...

just what the F**K is this story about!? might as well just watch a porn movie than watching that piece a shit low-class movie... hahahah

Aku said...

setakat nak tunjuk te**k bek tak payah..

kucarkacir said...

sasha grey tu sape?

OreO HitaM said...

wow wajib tontotn

budak kampung said...

hahaha aku takmau r tgk...kalau tengok pon aku forward kat carik part yang agak besh keh3

Mah@mahu said...

Gila cite ni hehehe demi nama semua jadi kat sana.. kita pun tak mungkin akan ada gak tak tahu lah..

tOkeY aIskrIm said...

cerita lawak nih.. pocong goyang2 bontot??? bahahahhaahha!!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan