nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, April 25, 2011

iklan pepsi sofia vergara yang berdarah hidong!!

grrrr....sangat seksi ini perempuan. namenye sofia vergara. walaupon iklan nye sekejap namun ia membuat mata2 lelaki ni tak tertutup dan aku rase perempuan pon agak jeles dengan kecantikan sofia ni. keh3....jangan tengok video ni dengan anak2 mahupon isteri kamu hahaha


berikut merupakan gambar super HOT sofia yang aku ambik kat google. kalau nak gambar yang lebih berdarah hidung. sila cari sendiri hehehe

 body yang hot

err...agak2 lemas tak heh!!

10 comments:

OreO HitaM said...

Blogwalking:

Ni yg buleh buat org laki mati awai

Yan Saflina said...

OMG!....adoi2....terpaku ngn DAVID BECKHAM!...:P

Eza Ridzwan said...

memg lawa!!!!!...erkkkk!!!!...

nikaviolet said...

hahaha....b'darah hidung eks...hahaha...bole2....mmg hotz gitu....

mOon jOhari said...

waaa...berdarah idOng mOon kejelesan melampaui batas ubi dh ni...!

akutetapaku.com said...

singgah bc n3 d sini...

singgah2 la disini
jom kite bergelanggang santai d sini..

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Oppa Kudin Nz said...

meleleh dh idung ni..haha

Rozuan Ismail said...

pandai pepsi wat marketing ye

kucarkacir said...

mmg lemas..
lemas dlm asmara..
hikhikhikhik..

budak kampung said...

anda pon lemas ke keh3

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan