nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, May 2, 2011

perempuan selalu menipu kaum lelaki!!

hahaha jangan mara ye kalau tajuk ni terlalu kasar. keh3. aku masih keliru sebenarnye, sama ada perempuan ni suke menipu kaum lelaki ataupon laki ni yang membenarkan diri diorang tertipu dengan kecantikan paras rupe seseorang perempuan tu. si lelaki ni pantang nampak perempuan putih,cantik,gebu,mule la nak menggatal kan? betol tak? keh4. tapi korang pernah terfikir tak yang semua tu cume mekap semata2?? sebab tu ramai lelaki memilih perempuan yang natural,maksod aku perempuan yang kurang memakai mekap. 

TAPI,ini tak bermaksud aku anti perempuan yang bermekap ok! pade yang suke memakai mekap tu takde hal. makin cantik.makin cute. TAPI.. kalau sekali mekap dah rupe hantu,baik tak payah. tepek tebal2. nak jadi ape? pernah aku nampak perempuan ni kalau tak pakai mekap lagi laaaa cantik. manes gitu. ditambahkan lagi dengan tudung yang menawan. bile dah pakai mekap,bukak tudung...erkkkk muke dah serupe jebon..tak tau sape jebon? tengok cerite p ramlee ok hehe

PILIH PASANGAN,JANGAN TENGOK RUPE,NANTI BILE RUPE DAH TAK CANTIK,MULE HILANG PERASAAN CINTA TU......
tenyeh ntah ape ntah namenye tu

ok,sekarang kita pasang bulu mate pulak

letak mekap sane sini

gincu jangan dilupe yer

tadaaaa...cantik tak saye

21 comments:

Wan Zulqhairi said...

try ko tgk muka lady gaga without makeup!!! horrible sgt..

Far8 budak baik said...

bila tua x lawa gakk kn..
tapi hati tu masih mencintai
antara satu ngan lain..
baru ar cinta sejati..cewahh
hahaha

Norhafsham said...

perempuan mane pon klu plaki make up cantek.hihi^^

zahidah dihaz said...

pakai make up kasi muka tak nampak pucat je....



New entry:Shopping: Emilio Valentino

Headmaster said...

seb baek aku pilih awek tgk bende tgh.kalau tgk muke tak kekal.bende tgh makin lame makin padat.sampai sekarang tak jumpe2.hik3!! mencik2!!

aNaYaNa said...

ahaha..lelaki pun suka menipu what....:p

Tqa said...

HAHA. mak aih, jauh gle bezanye. kalau 10 pompuan buat mcm ni bertambah hari2 hbis aa kaum laki. :P

Tqa said...

Headmaster: Mak aih..siap tgk brg tengah segala. Uii..!

Miss Silent said...

haha.. kelakar la baca entri ni. pandai make up salah satu kelebihan pmpn la. tp lelaki jgn pulak lari bila tgk pasangan tanpa makeup.terima seadanya. ;)

gEe said...

kirenye pompuan mekap ni nk uji kesetiaan lelaki je, lelaki tgk rupe ke x.. hahahaaaa

HonEyBuNNy said...

hehe....

xsemua perempuan menipu...ada jugak y natural beauty...hehhehe

no_answer said...

gilalah ! muka tak make up dye huduh gila ! hahahah :D

penemuan luar biasa!! said...

haha,, lelaki yg yg selalu nye membenarkan diri ditipu..kehkeh,,, bnyk lg yg luar biasa!!

sicomot-comel said...

aku cantik tak??

hohohoho

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

uihhhhh kalau make up semua jadi cantik... tengok asrtis laerr... kalau tak solek camner

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

hmm..btol tu...nak cari pasangan..jgn nengok paras rupa yg cantek jer... nilailah keperibadiannnya..

Yana@Nana said...

HEHEH dh mmg lelaki kan dasar Pntg tgok ppuan cntik.. MAKE-UP just tuk + cntik jer.. MeNIpU RASA tAK kot.. yg make-up WAJAH sdri Bukan KLON.. tak KAN lELaki tAK SUKA ppUAN cntik.. Bohong AR..bUT good Idea FOR your Blog.. I lIKE..

mOon jOhari said...

bukan nk tipu...tp kalo x mekap lgsg nti si lelaki kata x pandai melawa...pas2 cari pmpn laen...2 sebab kena taw mekap2 ni... :p

cik sakdi said...

lawa mate awek ni lepas makeup, biasanya lelaki xtengok muke sangat, diorang tengok body (bace kat magazine) kekekeh

Anonymous said...

Nak tau lawa ke tidak, tengok mase pompuan tu bangun tidor, pasti real punya! Gerenti tak kena tipu!
Sebab itulah jangan pilih lawa saje, pilih budibahasa yang paling penting.

http://aniesandyou.blogspot.com said...

x bersedia nk habes kn $$ utk makeup
hikhikhik

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan