nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 14, 2011

buffered earning kedua bulan lima!!

salam. alhamdulillah. tengah buat kerje tetibe tergerak nak tengok earning nuffnang. terpandang kat buffered earning. agak terkejut aku sebab dapat buffered earning ke 2 bulan mei ni. alhamdulillah. rezeki. terime kasih nuffnang. aku pun tak tau macamane aku boleh dapat buffered earning ke dua ni. korang tengok je la blog aku. takde la mantap mane. tapi yang aku tau semua ni korang punye pasal. korang punye pasal la blog aku jadi macam ni. terime kaseh kat korang hehe.

aku bertambah pelik. blog aku ni simple jer. takde lah meriah mane pon. dalam hati aku memang teringin nak header dan template hensem macam mas ahmad safwan tu. mane taknye. dah le die baru pas spm tapi blog dah tip top. ape2 pon tiap orang ade kelebihan maseng2 kan. mungkin aku tak terer grafik tapi aku terer bab2 mencarut huhu. adeh. takde kaitan. 

terime kaseh tak terhingge kepade pembaca dan pengomen setia aku. aku tengok muke2 yang same je dok komen kat sini.hehe. sayang korang.pade pembaca senyap,jangan risau,aku pon sayang korang gak.harap dapat lah kiranye memberi teguran membina supaya blog aku ni lebih mantap.

terime kaseh.

12 comments:

rara pinkmafia said...

terbaek!

NURUL NATASYA AMIR said...

Nak jugak earning ! huhu .btw already follow yea :)

kucarkacir said...

bila nak belanja aku ni??

Syuxer said...

tahniah ar bro..aku ntah nak dapat bila..hukhuk..eh apa rahsia bro dapt BE..bro ada antar tiket minta BE ke?

zie said...

nakkkk jugakkk...xpernah dpt pon lg..huk3

Alan Rizque said...

Tahniah..ni kira otai blogger jugak ni..

SyedGraphiX said...

wahhh.tahniah.... ak tak pnah dpat pn

Rozuan Ismail said...

tahniah !!dah 2 kali dapat BE ye bulan ni.sedih =(.. wan x dapat langsung.huhu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
diy bumbung kereta karat

wooooo rezeki ko kali ni berlipat ganda Alhamdulillah ...

Piah Becok said...

wo!!!!o_0... bukan sume orang leh dapat BE. mantap gitu!!! kipidap.

terbaru:
1. BENARKAN AKU JADI JAKUN SEKETIKA
2. Sungguh!!! Banyak Ragam Diorang Nihh
3. JANGAN KACAU LAH!!!! ngantok nih
4. day one : 10 things about you

nadia natasya said...

whooaoaaa jeles dgn mas jugak >.<
tak lah blog ni best je weyhh :D

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

best-best....nice tips....

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan