nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 15, 2011

fakta:blog punca sakit jantung

salam. korang mesti belom tau fakta ni kan? fakta ni dikeluarkan oleh diri aku sendiri kerana aku hampir terkena penyakit jantung tatkala berblog. kejadian ni berlaku pagi tadi semasa aku ngah berblogwalking sambil pasang lagu eminem feat dr dre dan skylar grey-i need a doctor. memang betul2 aku perlukan doktor. mane taknye. tengah seronok blogwalking,tetibe ade lagu yang ntah dari mane datangnye terpasang dengan kuat. aku punye gelabah matikan volume speaker sampai terkentut aku.huh!!,perghhh. terkejut aku. 


aku takde hak nak suruh blogger lain buang lagu 'yang teramat kuat' kat blog diorang. jadi kite ni kena la sentiasa perlahankan speaker yer. jangan la dok pasang kuat2. mane la tau ade blogger yang letak lagu autoplay kat blog diorang. terkejut berok korang nanti. huhuhu.

aku tak pasang lagu kat blog aku sebab pada aku ia tak penting dan memberatkan blog. bila blog berat,orang pon takmau datang blog kita kan? tapi if korang nak pasang,itu tak menjadi masalah dan takde salahnye :-), lebih meriah blog tu :-)

9 comments:

Rozuan Ismail said...

kalau aku memang melatah dah.keluar lah carutan yang tak sesuai.haha

azrijohan said...

memang selalu laaa jgk kene-.-

Syuxer said...

aku pernah sekali kena hhaha..perghh nseb bek jantung aku kuat sikit sekarang ni..tkut time tua mampus terus agaknya degupan tuh..ngeri dowh..

Gadis Rama-Rama said...

jantung saya sehat lagi

CintaZulaikha said...

lgu akak ok tak???

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Wa memang ade heart attack ^^

iyan shazlind said...

bleh praktis kekuatan jantung tu :p

Farhana Jafri said...

dh slalu dh kne.. rse nk lempang tuan pny blog tu pon ad.. grr~~

jemput singgah ANASAURUS :)

nadia natasya said...

agaklaa
tibe2 keluar lagu
tapi kalau lagu best layan je lah :)
kalau lagu sekat2 =='
pastu takd button pause pulak tu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan