nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 24, 2011

nuffnang: buffered earning ke 5 bulan 5.terima kasih

salam kawan2 semua. dah sarapan?belom?pergilah sarapan. hari ni aku makan mihun goreng taw huhuhu. siap ade ayam goreng lagi. aduhai...mak aku ni betul2 nak anak2 nye membesar dengan sihat dan kuat ni keh3. pagi ni masok je opis aku teros bukak blog. maklumlah..aku ni memalam jarang online. kat opis je sempat nak online. aku bukak la nuffnang nak tengok UV aku. tangan ni tergerak nak klik 'earning'. OPOCOT mak ko!!! alhamdulillah.....dapat lagi rezeki aku bulan ni. kali ni daripada digi wwwow award. alhamdulillah. terima kasih sangat2 yer. 


korang mesti ada dengar pasal award ni kan? digi telah menganjurkan wwwow awards untuk kite mengundi blog2 kegemaran kita. ini adalah projek gabungan antara digi,ASTRO, Era.fm, Hitz.fm, Google, Yahoo! MSN, Mudah.my, Nuffnang bloggers, Lowyat.net, Malaysia Airlines, Flickr, Karangkraf dan Malaysian Digital Association (MDA). tak silap aku,ia bermula lari 21 april sehingga 20 jun 2011. berikut adalah kategori2 yang disediakan:

1.      Top Makan Makan Expert Award
2.      Top Kay Poh Award
3.      Fave Tech Head Award
4.      Online Shop of The Year Award
5.      Blogger of the Year Award
6.      Video of the Year Award
7.      Must Follow Personality Award
8.      Picture of the Year Award
9.      Top LOL (humour) Award
10.     Best Internet for Good Award
11.     Fave Malaysian Male Online Celebrity Award
12.     Fave Malaysian Female Online Celebrity Award
13.     Fave Person over 40 Award
14.     Fave Person under 15 Award
15.     Online Story of the Year Award
16.     Best Internet For All Idea/Campaign Award

maklumat lanjut boleh ke http://www.wwwow.my/

semoge berjaya kepada mereka yang bertanding

3 comments:

waN Mohd Salim said...

tahniah bro

Rozuan Ismail said...

serius wan respek sama u.macam manalah BE suka melekat dekat blog you.haish.sedih wan ni ha.mengharap tak dapat=)

Rozuan Ismail said...

serius wan respek sama u.macam manalah BE suka melekat dekat blog you.haish.sedih wan ni ha.mengharap tak dapat=)

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan