nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 17, 2011

honda petak 'boleng' sasuke 12 kali johan yaw!!!

salam bebudak kampung!!! ahad lepas telah berlangsungnya autoshow kat dataran batu pahat. aku macam biaselah. tak dapat pergi sebab banyak kerje kena buat. petang tu dapat la aku gerak ke sane ngan honda petak burok aku. sampai je sane nak penyampaian hadiah. korang ingat lagi kan temuramah aku dengan boleng? kalau tak ingat,boleh ke sini. aku tumpang bangge sebab die ni budak kampong,same macam aku. dan die ni tak berlagak. tak caye?g la kontek die

ehhh tak lupe. die ni ade skandal hehehe...bukanlah.maksud aku die ade kawan baek lagi 2 orang.perotnye kedepan jugak. aku taktau la pulak name die. tapi biase aku panggil gemok ngan rozaini. mane2 je ade otoshow,budak 3 orang ni mesti ade. berbekalkan honda petak sasuke  dan motor 135lc ni la diorang selamber redah mane2 je tempat yang ade otoshow.nak ngurat diorang? meh ke sini farhan janis, moxx reyy, dan rozaini.

 tahniah bro!!!saluteeee!!!!


korang ingat kat umah korang je ade tv?kat motor pon ade lar heheheh.boleng nak tolong bikin motor lc transformers aku jadi camni,tapi nanti lah yer boleng....tunggu aku ade duit huhuhuhu

amacam???ade idea nak bikin motor???

bebudak manja nohhhhhh!!!!!!

ape2 pon,kalah menang adat pertandingan. bertanding tu biarlah cara yang sehat. ade sesetengah orang bertanding sebab nak dapat nama semata2. bukan nak cari kawan. memang bertanding untok menang kan? tapi kalau bermusuh musuhan nak buat ape??? so boleng,mok,rozaini.....salute korang!!!korang maintain macam dulu yang aku kenal.

6 comments:

♥ ciss peanad ♥ said...

tahniah la yea..
bikin kasi gempak lagii..

Rozuan Ismail said...

meletop kat motor ada tv.haha..

Yana@Nana said...

terbaik lah motor dia. Monitor Tu best giler..

Syuxer said...

tambah aircond kat motor hahah..kasi sejuk sikit.heheh..

NAZMEEN said...

budak mne ni??can kd Batu pahat je??

NAZMEEN said...

tu orng mne???

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan