nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 28, 2011

kamu lelaki macho atau gay??

aku dapat gambar ni pon dari internet. tapi tak lau la betul ke tak.huhu cube korang tengok jari memaseng keh3. tapi elok jangan terlalu percaya,kang hilang pertimbangan diri,susah korang kang huhuhu

5 comments:

emeera asnary said...

pastu ade plak yg kata.. klau jari manis gurl lbih pnjg drpd jari tlunjuk = laki.. hahaa.. ape daaa???

Naddia said...

kalo jari sume same panjang camne?

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said...

kite pun penah post yang ni dalam blog. hehe

Syuxer said...

aku macho..hahah..kesianla sapa2 yang test tangan dia sebiji dalam gambar gay hahahah

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Alamak!! Wa seorang gay !! Makkkkk tulunnnnnnnnnn!!! :( hukhukhuk

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan