nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, May 23, 2011

bila gadis cun terkentut depan TV

korang tau ape itu kentut? kentut adalah proses membuang angin. bile seseorang itu kentut,kita boleh agak bagaimana agaknya keadaan najisnye bile kuar nanti (jangan nak buat2 geli...korang pon selalu menghadapi bende alah ni...cesssss). kentut ni kita tak boleh nak kawal. kadang2 tanpe sedari,ia terkeluar.tak mengira masa.di mana jua. bukan macam kereta,boleh brek2 kan? tapi kentot takleh nak brek. korang tengah buat live show pun dia akan terkeluar.  tak caye? tengok video kat bawah ni. bukan membuka aib,tapi supaya kita lebih berhati2 :-)

 kentut semasa senam


kentut ketika baca berita

8 comments:

rara pinkmafia said...

alahai.potong betullah.ehheehhe.

nazirah said...

wakakaka

hyemynameisrasyid said...

eh.,xprasan., entry kita hampir sama secara x sengaja.,hehe^^
tp aku rse ko post dulu kot.,but serius x prasan^^

Rozuan Ismail said...

haha.terus hilang cantik tuh.tak senonoh.dah la live.

CintaZulaikha said...

angin dlm badan mna leh tahan..kehkehkeh

Alan Rizque said...

Haha..mungkin kat negara mereka biasa kot kentut depan kamera..malunya..

k e y r i said...

oppss.. terlebih sudah~ hahaha :D

zeta belweil said...

hehe kelakar2...

Zeta’s Collection

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan