nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, May 5, 2011

rezeki bertambah,terima kasih nuffnang!!!

alhamdulillah...syukur aku hari ni. yerla. aku ni jarang update blog. 1 hari kadang 1 2 entry jer. unik view pon purata 200-300 je sehari. tapi nuffnang dah bagi rezeki. bulan lepas total baru RM30 lebih, kali ni total dapat RM80 lebih. alhamdulillah. lepas duit aku nak beli hadiah untok hari ibu. hehhe. nak bagi hadiah ape pon aku tak plan lagi. beli kek kot..huhu. akan difikirkan kemudian. 

jumlah pengunjung bulan 4,terime kaseh (sambil lap air mate gembire)...cehhhh...

terime kaseh kepade kawan2 yang sudi singgah kat blog aku ni. walaupon entry nye tak mantap dan banyak merapu,korang tetap support blog aku. terime kaseh yer kawan2. aku aktif berblog pon bulan 2 hari tu, dalam beberape bulan ni,banyak juga blogger yang aku kenal. kebanyakannye yang rajen bagi komen la kan hehe. 

pada yang dah follow dan komen blog aku,aku mintak maaf banyak2 kalau aku belom follow dan komen kat blog korang. aku agak sibuk awal bulan ni. pade yang kenal aku tau lah kerje aku macamane.huhu. doa2 kan la rezeki aku bertambah lagi. niat di hati nak buat contest...hehe.tunggu nuffnang bagi duit lagi la nampaknye hehehe.

terime kaseh kepade tuhan kerana rezeki ini....

ape yang aku belajar dari berblog??nantikan entry yang akan datang hehe

7 comments:

Rozuan Ismail said...

wow!hebat!saya maw BE..huhu

mOon jOhari said...

nak 20hengget...nk p tOpup... hehe

Lulu caldina said...

syukur alhamdulillah..

aque said...

tahniah.. :D

budak kampung said...

alhamdulillah...terime kaseh..ni namanye rezeki perot buncit keh3

Ayie said...

Makaih.. aku pun baru berblog 4 bulan, tapi tak le sampai 30000.. ko pakai bomoh ea..?? ^^

kucarkacir said...

dpt duit..belanja la aku ye..hehehe

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan