nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, May 20, 2011

filem nur kasih tak besh??!!!

salam...maap lah hari ni lambat sikit update blog. tadi pergi bergosip menambahkan dosa yang sememangnya dah banyak ni kan. haihhh..tulah manusia. termasok aku. sentiasa terlupa dengan larangan tuhan. tengah dok beborak tergosip sane sini plak haihhh. 


sape kat sini dah tengok filem nur kasih? tadi aku tengok kat facebook,ade kawan2 aku cakap bosan...ngantok. tapi tadi aku tengok kat redmummy kate besh pulak. redmummy cakap filem nur kasih ni andalah filem melayu paling best. tak caye? singgah la blog redmummy yer. bace sendiri.
aku???errrr....jujur...kalau korang belanje pon,aku takmau tengok. mungkin aku bukan jenis yang layan cerita2 macam ni. antara sebab lain aku takmau tengok,adalah tiz zaqyah.kenapa aku tak suke tiz zaqyah?klik sini. pade sesape yang dah tengok. kongsi2 lah kat ruangan komen yer. :-)

7 comments:

CintaZulaikha said...

terasa aka dgr..sdey tau..uhuk2...motip??? kikiki

acaibudaktepeng.blogspot.com said...

da tengok ,..besh la,..sedih dan romantis,.hehe

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alaa...tak best ke? baru bcdg nak gi tgk..hurm..

hyemynameisrasyid said...

aku dh tengok bro.,^^
-alahai~

aque said...

la x besh kew?? td bw sume kate besh... ni mest yg ckp tu lelaki.. tak dok perasaan ler tu... huhuhu

kucarkacir said...

bior bebeno ko..
aku nak tgk ni..
jgn men2..

Rozuan Ismail said...

best ke x ni?eyh,ada effect ke?wan kan jenis download je.huhu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan