nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, May 30, 2011

chevrolet camaro bumblebee limo

kepada peminat2 transformers dah tentunye mengenali si bumblebee kan??daripada sebuah kereta sport chevrolet camaro,bertukar menjadi sebuah robot yang melindungi tuanya,si sam. tapi kali ni kereta camaro yang sporty itu telah bertukar menjadi sebuah kenderaan limo. sebuah syarikat di california telah menjadikan bumblebee ini seperti sebuah pub yang mengandungi lampu laser,sound system yang menggegar jantung dan aku tak pasti sama ada ade tiang atau tidak. jangan tanye aku kenapa perlu letak tiang.
 rekaan dalaman camaro limo yang sesuai untok kipas susah mati bumblebee

 kalau korang segan,korang boleh pakai topeng bumblebee yang telah disediakan
 bontot bumblebee
errrk...ntah kelihatan agak pelik kereta ni.....

jadi,ape pendapat korang mengenai kereta ni. lebih elok kekalkan bentuk sporty ataupon lebih suke bentuk limo macam ni???aku ni tak mampu nak bikin kereta macam ni...so dapat bikin moto jadi camni pon okla :-),sayang kamu my 135LC transformers :-)


sumber: fastcar

6 comments:

Mohd Nur Hidayatullah Bin Jailani said...

knape xda tiang abg irwan?? hee~

mas saari said...

sporty lagi cun!!
tapi 135LC tu memang gempak gilalah..

belogkiter said...

takpelah. asalkan kuning

zizie said...

dah tua2 pun pakai keta lagi..,,pakai kete la der..,,baru macho..,,ko dah tak layak naik moto lagi la der..,,

mOon jOhari said...

owh..ingtkan si kuning pic last 2 pOng bumblebee...hehehe,....

chantek la 135lc kamu...nanti TERjumpa hOn hOn la ye...

Rozuan Ismail said...

warna motor ngan kete pon dah sama kan.huhu

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan