nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 28, 2011

siapa nak kahwin dengan aku?cepat pinang aku!!

perghhh ayat yang agak gempak dan bakal kena penerajang di situ hahaha. bukan ape,yerla sekarang dah mula cuti sekolah maka bermulalah juga musim orang kahwin kan. aku memang mintak maaf banyak2 la.aku bukan tak mau datang umah kawan2 yang kahwin,kalau aku datang,sape nak jage opis ni huhuhu. anyway tadi ade mase sikit,aku cabut lari ke rumah kawan aku si faizah binti ahmad,23 yang melangsungkan perkahwinan hari ni. aku boleh datang sebab sebelah opis je rumahnye. alahai,kawan2 perempuan yang sebaye aku semua dah kahwin. nak tengok tak gambar die? meh sini.

haaaa amacam...cun tak hehehe.biaselah.kawan2 aku semua cun cun. yang jadi pengapit tu pun kawan aku,namanya mazwana,dah lame aku tak jumpe dia. dah besar panjang si mazwana tu,korang nak ngurat?mane boleh. dia dah ade pakwe...kot...huhuhu...ape2 pon aku doakan supaya faizah ni berbahagia hingga akhir hayat,bile nak timang anak??keh3...

setiap majlis kahwin mesti ade kompangan kan? haaaa...yang tu aku belom masok kan kan youtube lagi. aku ambik gambor je dulu. haaaa...nah,meh tengok bawah ni. sila abaikan saudara muaz yang poyo tu. beliau merupakan setiausehe team budakkampung dan merangkap ketua kumpulan menangkap hantu di dalam team kami.

korang ade pengalaman besh untuk diceritakan pasal kenduri kahwin kat tempat korang. kongsila :-)

5 comments:

emeera asnary said...

ohh.. ter TAG anda! hehe ;P

http://emysk8tergurl.blogspot.com/2011/05/saya-nak-jadi-bloglist-terbaru-cik.html

tQvm.. =D

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Masa orang kawin kan kan kan .. Wa selalu bayangkan first nite dorang .. errr!! Jahatttttttt giloss kan!! Sila cepuk kepala hotak wa .. wahkahkah!!

mungelily said...

hehehhehe sy jugerk sedang buzyy menjadi pengapit utk mycousin....
hahhaha....
blh thn penatnyer...;p

Mu'az Alias said...

haha,,,, y aku pon ade?? trime kasih glamourkan aku... jgn amaikan muaz dan beri sokongan.. haha.. tp aku bkan pengakap hantu,aku ranger hantu atau bahasa org putih lone ranger,,,, jeng jeng jeng,,,,, pape pon tros menyokong BUDAK KAMPUNG!!

eira_comel said...

nak jadi calon kamu boleh x??? tengah offer diri ni??

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan