nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 24, 2011

selamba ko kencing kat tengah padang bola

tengah aku jalan2 tetibe ternampak satu entry dari http://wahidayatulaswa.blogspot.com/. alahai,ni mesti kes tak tahan nak kencing ni. ke memang saje nak tunjok 'pisang' die yang besor tu. ciss!!. amaran!! jangan sesekali buat macam ni,takot susah nak dapat bini huhuhu


8 comments:

aque said...

hoish.. tutop mate... erk.. susah pulak naik taip... bukak balik mate... hahhahha

http://aque-linoorgirl.blogspot.com/2011/05/nur-kasih-tak-besh.html

Rozuan Ismail said...

tak tahan sangat kot.tsk sempat g toilet.huhu

mOon jOhari said...

..besaQ ka pisang dia??? x nampak pOng....hikhikhik...

dia x taw tandas kat mana 2....

hyemynameisrasyid said...

hehe.,pak leman(keeper arsenal) slalu je buat camni,.^^
beza nya dia kencing blakang board2 iklan blakang tiang gol.,
try usha utube.,
-Alahai~

CutieIntan said...

hahahaha..lawak lawak lwak...lelaki memang macam tu ek tak leh tahan sikit...

cik sakdi said...

kahkah. at least g la tepi padang!!! Adoooiii pakcik

Syuxer said...

hahah sempoi je dia kencing..

Siti nAdiA (NaSz) said...

haha..nsb x nmpk..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan