nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, May 10, 2011

G-String: honey bunny sweety

err...aku macam penah dengar perkataan g-string ni. tapi bukanke g-string tu name bende? eh? bukan ke? ntah. korang tengok lah artis ala2 korea dari indonesia ni yer. PERHATIAN!! jangan kerap tengok perempuan yang berada di tengah2 tu yer..huhuhu

5 comments:

CutieIntan said...

group dari indon ek..aduii

storyfromme said...

geli je tengok.lemak bergegar je lebih.

kucarkacir said...

suke tgk yg tgh tu..kehkehkeh..

Anonymous said...

aku suke yg tgh gak...haha

nadia natasya said...

geli =='

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan