nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 17, 2011

BEN ASHAARI : LELAKI vs PEREMPUAN KERANA FIZIKAL

SALAM...
ni segmen ke brape ntah aku join,kalau korang nak join,meh klik sini
antara soalan2 panas dari abang ben kita nih:


  1. Anda pernah jatuh cinta ? Apakah yang membuatkan anda jatuh cinta ? Kerana fizikal atau keperibadiannya ?
    pernah jatuh cinta.sebab? keperibadian dan paras rupe perempuan tu. 
     
  2. Apakah anda jenis mengutamakan fizikal dalam memilih pasangan hidup ? Kenapa ? 
    taktau nak cakap. pada aku,yang sedang2 saja dah mencukupi. kenapa?sebab perempuan tu lah nanti kene jaga aku,dan mak ayah aku.

  3. Bahagian fizikal manakah yang membuatkan anda tertarik ? Kenapa ?
    ehem2...alahai...nak cakap segan la pulak...aku skip la soklan nih keh2

  4. Pendapat anda jika pasangan yang dah berkahwin mengatakan 'berisi tandanya bahagia' .. Apakah anda setuju ? 
    huhuhu rasenye setuju kot sebab aku tengok pakcik makcik aku makin berisi,makin bahagia,makin ramaiiiii anak2 huhuhuhu

  5. Setujukah , lelaki kacak biasa kaki perempuan dan perempuan cantik pula materialistik ? Jelaskan pilihan jawapan anda .. 
    50-50 la...sebab memang pengalaman aku penah berjumpa laki dan perempuan yang macam ni. mereka ni la yang dikatakan 'kerana nila setitik,rosak air milo setempayan'.

  6. Beri contoh LELAKI IDAMAN ( bagi perempuan ) dan PEREMPUAN IDAMAN ( bagi lelaki ) ... Sila jelaskan pilihan anda .. kenapa anda pilih 'si dia '  .. 
    perempuan idaman:
    tak pakai mekap macam hantu kak limah,orangnye simple,takde nak mekap lame2,tak tayang body kat orang ramai,boleh buat kerja serba serbi contoh,memasak,yang palinggggg penting,die pandai jaga orang tua dia dan juga orang tua aku.

  7. Apakah anda berpuashati dengan fizikal pasangan anda sekarang ? 
    puas hati

  8. Apakah anda berpuashati dengan fizikal anda sendiri ? 
    tak puas hati sebab buncit tapi dia cakap takpe,dia suke aku buncit...cissss

  9. Perlukah seseorang wanita / lelaki itu menjaga tubuh badan kerana kehendak pasangannya ? 
    kalau kehendak pasanganya tu logik dan tak membawa penyakit,tak memudaratkan boleh diikut. yang penting,kedua2nya kene menerima fizikal pasangan tu seadanya.

  10. Zaman sekarang ini , terlalu banyak produk menguruskan badan ... Apakah anda rasa ianya benar benar mujarab ? Ada bukti ? heheh.. 
    hahahaha.....yang penting diri sendiri. kalau ko minum or makan brape banyak ubat kurus pon tapi ko melantak kuat pon tak gune gak kan??sekian keh3

23 comments:

☀ Izzaty Hedry☀ said...

hehehe... krna nila setitik rosak aiq milo setempayan... wah!. peribhsa bawu...;p


http://cekedismanis.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Rafi Nilhan said...

hehe..ade sjer pndapat..saye newbi gi.. :)

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

http://kchhitam.blogspot.com/2011/03/pantun-blogger-merapu.html

ilham_un said...

x tahan bab buncit tue...
kalau da sayang kita akan terima seadanya...:0

saya YANA said...

sape la yg nk mekap cm hantu kak limah tu.. haha..

mas saari said...

datang sini baca jawapan anda..

fizikal dan paras rupa nombor 2
yang penting hati!

Hazrina Erin said...

singgah dr blog abg ben^^

hahaha pakai mekap mcm hantu kak limah..betul2~simple2 sudah~(:

singgah sini jom..
http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

Dekcik said...

macam2 pendapat yang dekcik bace..
singgah lah blog dekcik

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/03/perempuan-kerana-fizikal.html

nikaviolet said...

dri blog abg ben..salam perkenalan yea....

follow awk nie...

http://nikaviolet88diary.blogspot.com/

♥yaya suka embun♥ said...

kurangkan makan nnt tak buncit la. haha :p

FRESH ENTRY :LELAKI VS PEREMPUAN KERANA FIZIKAL?

cik gege said...

datang melawat kawan-kawan..nice entri..suka ayat yg last tuh. makan ubat kurus tapi kalao kuat melantak tak gune jugak...hahaah... meh baca entri cik gege pulak..

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/2011/03/ben-ashaarilelaki-vs-perempuan-fizikal.html

HIDAYAH HIDAIZ said...

salam..
singgah sebentar.. ;)
buncit tu comel bagi si dia..
ehehehe!~

faraa halim said...

dtg terjah dri blog abg ben :))

Salasiah Ammar said...

hahahha...nice2...jom singgah cini plak

http://salsabilahammar.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

anyway, cantik blog awk..;)

Qaseh dalia adelia said...

ceh segan2 pulak ade lah tu haaa ~

solo molo said...

kalo hati dah suke, semuanya tak kira dah...

Silent said...

aku lepak je pkai mcm kaklimah....
semue org toleh beb...
okok.dusta:DD

jღ®ϊ●●ղՕvЗllღ said...

haih segan plak .. suda la! eh eh .. saje merayau sini .. pishh pishh pishhh!!

miss mush said...

datang dari blog abg ben.kerane nile setitik abes milo tabur saye.huhu.em,feel free to view and folo me. :)

http://budakkampung39.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-kerana.html

pRiNCe said...

selamat berkenalan ye...:)
prince dtg dri blog bro ben..
lau sudi jmputla ke blog prince yg newbiee n buruk nie...

Sheraff Boroi said...

wow yg skip tu x bez laa cmni..
haha!

http://sheraffroi.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan-fizikal.html

NiSha said...

datang dari segmen abg ben..
milo setempayan.. huhuhu..
Nisha pun suka di Dia perut buncit.. comel..
http://heandsheloves.blogspot.com/

afiqazizan said...

haha mekap macam hantu kak limah..so funny bro.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

slm singgah dr segmen lelaki vs perempuan fizikal abang ben!! panass!!

wahh..nice entry!! wee!! lain entry lain pendapattt..besh2!!

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan