nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, March 29, 2011

salah masuk ujibakat,mesti tengok!!!

kita pon memang maklom sekarang ni musim program realiti dan yang nak mencuba,memang kompom ramai. korang penah tak tengok orang salah masok ujibakat??aku rase brader dalam video ni salah masok ujibakat kot. sebabnye??aku rase dia nak masok ujibakat raja lawak tapi terjoin ujibakat malaysian idol. keh3.


dia nyanyi lagu dangdut..tapi..huhu..entah.aku rase dia tak sedar yang dia tu buat lawak.keh3.ku wajibkan korang tengok sampai part 0:36...tengoklah...keh3

6 comments:

Muhammad Azim said...

hahah ! dah la pakai PBSM ! saja jee tu. gimik !

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

adoi :)) wa baru lepas frustrated .. lu buat entry lawak pulak bro .. thx thx! penghibur hati duka lara .. yawww!

tia said...

hancorrrrrr!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hahaha!!
xbaik ko gelakkan dia tao..
tp nak gelak jugak aci??
apalarr..
siap salah masuk audition lagikk
kasi org lain ilang gabra jap tgk ni..
psstt...xjoin sekali ker audition ni??

salam singgah dari mummy weiyda!!♥
keep it up blogging ya dear!!♥
(◕‿◕✿)

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

maceklala said...

ahahahhahahahaah adoyyy die nak bg judges tu release tension jap kot x)




newcomer ; maceklalatralala.blogspot.com

apisv2 said...

hampes

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan