nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, March 11, 2011

tsunami di jepun 11/3/2011!! kita masih leka??

SALAM...
tengah aku layan customer yang datang,tetibe ade sorang customer cina tanye aku,"oiii ko tak takot ka,aku takot maa. itu jepon sudah kena tsunami, 8.9 punye skala. manyak bahaye woo". aku terkejut sangat2 so aku try cari kat tenet. belom sempat aku cari,aku ternampak kat blog yang aku follow, blog joegrimjow. kat dalam blog die ade video tsunami tu. ya tuhan. gerun aku tengok. maap lah kalo tetibe cam kelam kabot. aku tengah menggeletar. taktau la. takot sangat. mari sama2 berdoa untuk rkeselamatan akyat jepon  dan berdoa harap2 malaysia tak ditimpa bencana sebegini dahsyat. ya tuhan. amponkan dose2 ku. sesungguhnye ENGKAU MAHA BERKUASA

2 comments:

NURUL JAMIAN said...

semoga selamat semuanya. pray for japan

azrijohan said...

view my blog
http://azrijohan.blogspot.com/

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan