nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 19, 2011

contest: pic paling sempoi

ni la first contest yang aku join sepanjang aku berblogging ni. yerla..sesaje la kan. tak menang takpe. yang penting dapat memeriahkan lagi industri blog ni keh. ape la ko cakap semua terabur. cissssss.contest ni dari blog cinta zulaikha dan kalau korang nak join,jangan segan silu,meh klik sini

jangan tanya kenapa aku pilih pic ni sebagai pic sempoi aku.korang jangan tanya bape kali aku basoh tangan nak hilangkan bau binatang ni.korang jangan tanye bape kali aku cium binatang ni.korang jangan sesekali tanye!!!keh3

lagi sekali,kalau nak join leh klik kat pic ni

dengan berbesar hatinye aku mau tag:

3 comments:

CintaZulaikha said...

mak aihhh...hihihi..tq :)

CintaZulaikha said...

halamak, gambo akak tak berapa nak cantek tu tader kat sidebar...sajer nak bagi peringat. pas abes contest nak campak jauh2 pon akak tak kesah...janji sempoii..:)

Ain Jia Zainudin said...

aww..tag ain? ahaa.ain trlalu cute n sempoi ntuk join..hehee..oke2..nnt ain try ye..btw, thnx oke? hee.. :D

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan