nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, March 30, 2011

makan-makan: asam pedas ikan merah parit jawa,ade berani??

SALAM..
aku tau tengahari ni mesti ade lagi yang belom kuar makan kan?mesti tengah dok ngadap komputer kat opis,kat bilik guru.takpon yang kat rumah plak ade yang belom masak lagi. yang kat luar negara pulak taktau la kat sane pukol bape sekarang kan. entah ade ke tak asam pedas kat luar sane tu. entry ni saje nak jeleskan korang.keh3. jom la..sape berani ajak aku makan asam pedas kat parit jawa,korang belanje. keh3.


amacam?meleleh tak air liur. aku nak je temuramah makcik kat situ tapi segan la pulak kan. huhu.takpe2 ade kesempatan memang aku akan temuramah keh3. tapi sebenarnya aku pun belum makan lagi ni. gambar ni ialah gambar beberapa hari lepas aku makan waktu malam kat parret jawa huhu. ape lagi. jom la.ajak family kesane keh3.......

8 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

asam pedas??

ASAM PEDAS??!!!

walawehhhh!! mmg wa punye killer food lately :(( waa :(( meleleh dah air liur ni .. mencik kaww!!

mizzkechique said...

parit jawa mn?? muor ker??

CintaZulaikha said...

fuyoooo asam pedas parit jawa....cayolahhhhhhh...sedap tuhhhhh~~~

Naddia said...

weh..aku pose ganti nie weh...aduh..

sicomot-comel said...

elleh kak nad tu..
temberang jek !
haha


p/s: jom ar blanje aku plak ^^
lapo ni derr

::blog anak jawer:: said...

selalu lalu kat depan kedai ni...tapi xmenyempat2 nk singgah...org ckp mmg meletop pnye sedap la...hehe

ketawariang said...

alamak...asam pedas...baca entry ni pagi2.... aduh lapar seh... huhu

dah lama x pergi mkn asm pedas pt jawa sebab dah makin mahal.... harga agak mengarut sekarang ni... walaupun sedap,tapi mencekik darah... (-_-)"

salam ziarah dr blog abg ben... :D
saya johorean jugak...asal batu pahat, pernah duduk muar masa Latihan Mengajar... duduk pt jawa masa tu... hihi

http://saiffah.blogspot.com/

ketawariang said...

kalau boleh dtg, dah dtg...skrg ni keje kt JB.... jauh.... huhu....

memang marah...tp skdr nak lepaskan geram je..now dah ok... :)

*sorry sticky post tadi dah remoVE*

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan