nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 31, 2011

Berkongsi Trafik dari Bangku Kosong

SALAM...
hari ni aku saje nak join bloglist brader dari blog bangku kosong. perghhh..memang agak pelik gak. ape ade disebalik bangku kosong tu yer. anyway untuk join bloglist brader ni aku kene buat karangan kenape aku perlukan limpahan pageview kat blog aku ni. sebabnye? supaye aku lebih bersemangat untuk menaip dan mencari bahan2 untuk dikongsi.cehh padahal kekadang tak update gak keh3. anyway thnx kepade brader dr blog bangku kosong :-) pade sesape nak join,boleh klik kat gambar tu keyh!!!

2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

tahniah.. saya dtg dari blog Bangku Kosong =)

BLADE EDGE said...

salam..


saya dtg dr blog ni

dtg info dr Bangku Kosong...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan