nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Tuesday, March 22, 2011

semak keputusan SPM 2010 dengan SMS sahaja

SALAM...
aku tau,mesti ramai yang dok berdebar-debar menanti hari esok kan? yerla,mana tak nya,esok kan keputusan SPM akan keluar. semoga calon-calon SPM termasuk adik aku dapat result yang cemerlang..aminnnn. teringat dulu,nak ambil result SPM kena pergi sekolah,pergh..dah la aku kat Muar,sekolah kat Mersing. untung budak2 sekarang,semua dah maju. lepas nih nak order air kat mamak pun gune SMS agaknya,tak payah nak jerit2 keh3.

kalau yang lepas aku ada cakap pasal semak saman guna SMS,sekarang aku nak tunjuk macamana korang nak semak keputusan SPM guna SMS tapi tak pasti berape caj nye sebab takde bagitau,sumber: klik sini

taip:
SPM SEMAKNOMBOR KAD PENGENALANANGKA GILIRAN 
hantar ke:
15888

contoh:

semoga berjaya kepada semua calon,kalau result kurang memberangsangkan,jangan mengalah. zaman sekarang siapa rajin usaha,hidup lebih terjamin,kalau dapat result bagus pun tapi kerja malas,takleh gak kan?

5 comments:

♥yaya budak suka embun♥ said...

nk try lah :P

JOM :BUKAN BLOG MAKCIK LA :P

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah.lbh senang la lau gitu..:)

miss mush said...

adek saye pon amek result esok.moge mereke2 semue akan bejaye. :)

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

bila dapat keputusan ade yang gembira dan ade yang berduka... tapi yang berduka jangan putus harapan dan putus asa

Silent said...

jangan guna sangat teknologi ni...
tradisonal sudah.haahahhaaaaa

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan