nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 31, 2011

18sx:kisah ghairah dara sunti

cisss....ape ko ingat blog aku ni menghidangkan kisah2 lucah ataupon kisah2 seks bebas ke?ade ke entry2 kat blog aku ni boleh buat korang stim or terangsang?kompom takde kan? kalau entry seram takleh tido malam tu ade la kan.huhuhu. so jangan salah paham atas tajuk di atas. tajuk tu sebenarnye diambil dari keyword kat nuffnang aku. entah sape la makhluk yang dok cari kisah ghairah dara sunti. 

10 comments:

Nurnadrah said...

hahahah hampeh

Ζαλκιφλι said...

ceeeh, sape lah dok cari tu. gersang sgt ke ape... haha.

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

waakaka!! apak ayam!! yarebbbba!!yarebbba!!

mungelily said...

sy sudah klik butang follow d blog awk..;p
simple blog but ader daya tarikan nak baca..

http://lilyecah.blogspot.com/

CutieIntan said...

hahahaha....lawak...

mizzkechique said...

wooo..melucah yer...
hahaha

cRazEy NaNa said...

ntah pape~

:)

... said...

SAYA SUDAH CUNKAN BLOG SAYA ! SILA LA SINGGAH KAWAN KAWAN !

http://fadzli-rt.blogspot.com


dalam homepage ada tips nak kurangkan masa menunggu untuk masuk ke blog yang ringan/berat. jemput baca sebelum saya update entri baru pagi ni~ =)

saya reader baru dalam blog ni, nak tahu perkembangan blog ni~maka saya follow..
kalau ikhlas..follow la saya semula ;)


blog ni ringan, sempoi + menarik~

er..terkomen kat sini

@_@"

ekeke~ saya yang gatai, dia baca samapai habis. hahaha~

=p

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

hampehhhh tak cukup jantan lagi kerrrr nak cium tu... adoiiiii.... sngat 18 sx lerrr

Anonymous said...

0175913758

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan