nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, April 1, 2011

gempar!!budakkampung tangkap gambar hantu malam tadi!!!


seperti kite sedia maklum,malam tadi merupakan malam jumaat..malam yang sering dikaitkan dengan hantu..aku pelik..taktau mengapa. untuk membuktikan dakwaan bahawa terdapatnya hantu pada malam jumaat,maka,kami,budakkampung telah membuat 1 team khas iaitu team,"mencari hantu kak limah". team ini diketuai oleh saudara muaz. bendahari,hibbarurrahman dan setiausaha,iwan boll. berbekalkan lampu picit yang dah nak abes bateri dan kamera pinjam, maka,bergeraklah mereka ke suatu tempat....

tengah dok leka mencari hantu,tiba2...mereka dikejutkan dengan bunyi seperti melompat.......menuju ke arah mereka.....dalam hati maseng2 hanya ingat ALLAH (mase ni lah baru ingat tuhan)....tanpe disedari,seluar salah seorang daripada mereka telah basah. mereka benar2 takot. didepan mereka sekarang ini berdirinya lembaga putih yang amat menakutkan. muaz sempat ambil sekeping gambar. maka lari lintang pukanglah mereka.......dan ini lah hantu yang berjaya ditangkap gambarnye oleh team ini

loading..........................................
loading............................

loading...............

loading.........

loading...

loading..

success!!



"cakkk baaaaaa",kate hantu tersebut

7 comments:

mizzkechique said...

oh mak kau...terkejut ai..huhu

Mu'az Alias said...

peh Y.... memg cuak seh mlm td... pic nie pon xsngaje aku tangkap.... fuhhhhh.......nsib aku hebat dpt tombangkan antu tu,,, ahahaha

nelly said...

haha ..terkejut nlly ..

MiZa MaN PnYe said...

miza dah follow anda..follow me back...:)
http://mizakamo0pnye.blogspot.com

MiZa MaN PnYe said...

miza dah follow anda...follow me back....:)
http://mizakamo0pnye.blogspot.com

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

amboi ko dah macam dalam rancangan seekers dah ko ni.... ko tangkap hantu ker interview hantu

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
”Maaf lama tak ziarah anda”

nasib baik aku punya jantung masih power kalau tak tadi mau dok wad tau... isshhh jangan lerrrr menakutkan orang cam ni

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan