nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, April 2, 2011

akibat tak update blog,padan muke!!!

SALAM...
semalam memang agak busy sikit so macam nilah hasilnya. UV aku turun mendadak jadi 232. nak buat macam mana kan. ape2 pon terima kaseh kepada yang sudi singgah blog biase2 nih. ada cerita,akan aku update lagi key?? luv u all......

2 comments:

mizzkechique said...

MK lg jrg update...huhu

alkisah69 said...

mak ai x update pon ramai jugak pengunjung hebat!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan