nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, April 4, 2011

Saya nak join bloglist lulu-pages oleh Lulu Caldina

Ok, seperti biasa yer, buat sesiapa yang berminat nak 'terjun' dalam bloglist lulu-pages ni,
1. Kena jadi follower (bukan follower, reject...Jangan sangka lulu tak check!!)

saye dah lame dah jadi follower kamu

2. Ambik banner kat atas, sila buat entri kat blog sendiri dan letak tajuk 'Saya nak join bloglist lulu-pages oleh Lulu Caldina'.


setel

3. Tinggal URL entri kat ruang komen ni...

setel

1 comment:

Lulu caldina said...

blog ni dah masuk bloglist lulu-pages..yeah

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan