nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, April 17, 2011

lampu rumah melambangkan pemiliknye.tak percaye??!!

aku saje je round kat internet mencari lampu2 yang sesuai untuk rumah aku. cehhh padahal lame lagi tapi tak salah untuk melihat2 dulu kan? so aku terpandang lampu2 yang memang cun...custom made. macam2 bentuk ade. dan aku rase korang mesti tengok sebab mane tau korang ade idea nak letak kat ruang tamu rumah korang. nampak la grand sikit kan??jom tengok...

 bentok botol...melambangkan tuan rumah seorang kaki minom kot keh3

 bentuk pistol pon ade...perghh ganas..melambangkan tuan rumah seorang gengster...kot keh3

bentok keta sorong ni pon ok gak. kirenye melambangkan tuan rumah ni seorang yang kerja keras wahhhh,memandai je aku

eh??bentuk ape ni??errrr...arrr...ni melambangkan tuan rumah seorang yang....errmmm urmmm

sumber: rockandroyal.com

3 comments:

peGuaM_BiSaYa said...

hahahah..pelik jer...hihihihi.... lamp pling last pling rare..kekekeke
eh bro, td masa sy buka blog anda my jr. ternampak.. n dia kata dy kenal ngn bro.. dy kata bro dy punya senior masa skolah dulu...huu...

Farhana Jafri said...

hahahaha gmbar last tu mmng trbaik la.. xsgke ad gax yg nk wt bntuk tu ea..

jemput singgah ANASAURUS :)

www.fierapirot.bolgspot.com said...

wahh..bijak-bijak boleh pulak terfikir cm tu eh..hohoho

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan