nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, April 16, 2011

pertandingan motor cantik shell advance!!!!

tengah aku dok merayau kat page kapcai tetibe ternampak banner ni. so ape lagi??hadiah lumayan tu. sila baca banner dengan teliti ok...aku bukan penganjur.aku cume sebarkan je..mane tau rejeki korang kan kan???

2 comments:

Rozuan Ismail said...

yg awak tu x nak join ke?

Wafiy Suzly said...

bro, lc kat sebelah ni motor lu ke? gila babeng. bak ah original spare part, yg baru dah cun dah tu, hehe

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan