nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, April 30, 2011

segmen sedapnya kena rotan!!! belog gula gula hati



huhu adehh jangan tanye aku kenape yang kena rotan semua ni perempuan huhuhu...agaknye perempuan ni mase kecik nakal sangat kot. laki2 ni baek2 belake keh3. cik gula gula hati ni pon antara yang kerap singgah kat belog aku. terime kaseh yer. jom tengok kenakalan beliau mase kecik dulu

Sebab apa kena rotan??
+Ni yang sedeh ni nak story...um kena rotan sebab menangis melalak macam orang tak betol..(cakap gila kang gila betol lak..hehe) sebab nak ikut parent. Tak ingat la mak ngan abah um nak pegi mane masa tu, tapi yang pastinya um menangis sampai wat stunt atas tanah, siap guling-guling atas tanah (dah macam tenggiling pun ada). Tape masa tu tak kena rotan lagi, ni stat mak ngan abah bengang bila um main aci kejar ngan kereta. Abah da bawa kereta tp um dok kejar kat belakang..(da macam scene PASRAH pun ada). Apalagi teros abah berenti kereta, ingat stop sebab tukar fikiran nak bawa um sekali..rupe-rupenya..ku sangka lain, lain jadinya..

1 comment:

umUMRA said...

wee~..thanx..^_^

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan