nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 5, 2011

barney mengalahkan justin bieber??

semue orang sedie maklom bahawe justin bieber ni sorang budak yang mempunyai suare yang besh dan menjadi kegilaan kaum wanita. aku takde la gile2 kan die sebab aku bukan gay keh3. ade sesetengah boy yang berusehe tiru rambut justin bieber nih. pelik aku. lagi wat aku jeles,aku dengor citer si justin bieber ni ade beli banglo mewah??perghhhh...ahh...aku tak mau tau lah...aku bukannye kipas susah mati si justin nih.

korang kenal barney?kenal??tak kenal kan???lagu barney dah mencecah jutaan view kat internet pon korang tak taw??huhuhu...keyhhhh sekarang aku memperkenalkan barney yang sape hidop sezaman dengan aku memang kenal mamat ni keh3...jom layan..lagi besh kalo layan lagu ni dengan family korang yer


2 comments:

-kak LiMaH- said...

hahahahahahaha....baneY comeL...
sebab badan dia kaler UNGGU NGAN IJAU...

hahahahahah

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. kerana ade masalah pada laptop aku..baru hantar repair lerr...

jommmm karok-karok lagu barney... layan habissss lagu ni

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan