nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 19, 2011

just the way you are|versi untuk lelaki| from NajwaLatif

SALAM...
aku dan adik aku memang minat lagu just the way you are yang dinyanyikan brader bruno mars tu. memang tiap hari aku dok pasang kat dalam opis nih sampai nyampah bile adik aku dok cakap bruno mars tu comel...cisss...padahal aku ni kurang comel sikit je dari bruno mars tu...hampes tol keh3. 


tapi kali ni aku sangat teruje plus kagum apebila lagu ini dinyanyikan oleh seorang gurl bernama najwa latif. sebabnya? suara dia sedap plus masa tarik,takda pon dengar suara tak sampai ke,suara serak ke.thumbs up. aku terus subscribe dia kat youtube dan follow dia kat blog. bayangkan la wahai kaum lelaki,kalau la awek kita nyanyi lagu tu kat kita kan.....huhu...sweettttt...

p/s: laki pon mahu bermanja2...dengan bini ok!!! keh3

3 comments:

Silent said...

gojess:D

storyfromme said...

die memang berbakat + comel.penah jumpe die mase die perform kat ukm.

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

a'ah larr..dah meningkat naik dah najwa ni...gud2!!



hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan