nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Monday, March 7, 2011

PENDAPAT AKU MENGENAI BEN ASHAARI

 

kenape aku suke  GENGBLOGGER.COM?
kat situ aku dapat promosikan blog aku,entry aku dan berkongsi idea dengan blogger2 lain dan komen2 diorang memang membine walaupon aku blogger baru yang tak pandai menulis

kenape suke 1TUBE.MY?
aku dapat tengok kreativiti geng2 blogger. walaupon aku tak kenal diorang tapi aku suke kreativiti diorang buat video. boleh share feeling dan pengalaman. maybe aku pon akan buat gak tapi nanti dulu la. aku ni segan lor huhuhu

pendapat aku tentang dua vlog ben ashaari
memang tabik spring la. aku suke orang yang walaupon dah berjaye,dikenali ramai,tapi tetap merendah diri.(ni bukan ayat bodek taw keh3). aku tak pernah pon jumpe depan2 ngan brader ben ni tapi aku suke care die. kongsi ilmu,pengalaman. yup. dua video tu wat aku tergerak nak aktif gym balik,kurangkan melepak dan bile ade je idea terlintas,aku akan update entry aku. thanx bro. ayat yang paling aku ingat:
"buat blog bukan sebab duit saje"
"ramai follower bukan bermaksud ramai yang bace blog kite"

pendapat mengenai blog brade ben
simple. tak bosan. ade isi. ad pengajaran.

5 comments:

iqin said...

haha,
thats right!

:)



www.storymoryiqin.blogspot.com

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen.
dtg dr blog abg ben;)
pendapat-aku-mengenai-ben-ashaari

pRiNCe said...

nice entry tau...
dtg dari blog abg ben....

jom bce petua orang2 tua tntg soal kecntikan tubuh badan...

mas.saari said...

singgah utk baca pendapat korang tentang BA...

Fuuyooh said...

salam.. dtg dr blog abg ben.. hehe

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan