nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, March 6, 2011

pak jabit hantu kak limah aktif berpolitik?

"ni la die zaman sekarang,dah tua2 tetap nak memerintah, tak beri peluang pade generasi muda"
"tuan2 puan2,kelas fardhu ain dibatalkan dan diganti pade hari minggu,sekian terime kaseh"


keh3...banyak lagi la ayat pak jabit kat hantu kak limah. kat man laksa pon die ade. hahhhh...tak lupe video klip mawi ngan m naser lagu jiwa lagu cinta pooonnnnn die ade. aku gelak sebab kalo pak jabit ni dapat je maikropon,perghhh,die punye ceramah tak berenti... kah3. "dengan ini,saye mengajak semue penduduk kampung agar bersame2 menjage kebersihan kampong kite bla bla bla...." keh3


ok stop pasal intro huhu. tadi aku bace sinar harian, rupe2 nye pak jabit atau name sebenarnye abd kadir abd manap atau name glamernye man kadir ni aktif dalam bidang politik. patotlah dalam lakonannye ade terselit2 dialog mengenai pemimpin dan kemasyarakatan. beliau merupakan timbalan ketua PKR Cabang Temerloh dan menyifatkan politik dan lakonan ni ibarat kembar siam.agak2 korang ape maksud nye?

3 comments:

nu_Ox3r said...

bro,mnta jasa baik upload sambungan temuramah dia ni.sy cari kt internet xjumpa la temuramah ni.hehe

budak kampung said...

temuramah nye cume ni jer r bro..memang tak panjang

nu_Ox3r said...

oh yeke.ok.tq2

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan