nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, March 19, 2011

Contest : Mimik Muka Minta Lempang

keh3...ni second contest aku join keh. kali ni besh gak.contest muke nak mintak pelempang dari cek beba.nak join??klik sini

cik beba suruh bagi sebab nape ekspresi muke huduh aku ni patot menang??hahaha...tak payah bagi sebab,korang tengok je muke ni pon dah rase nak lempang kan??keh3...adessss....

kalau korang teringin nak kene lempang,meh join,klik pic bawah nih



kali ni aku nak tag 3 orang:

2 comments:

syanabel said...

aku bukan setakat nak bagi lempang, terajang pun sekali nak kasi kalau boleh..haha

dah join..mekasih tag =)

http://syafiqa-belle.blogspot.com/2011/03/contest-cik-beba-mimik-muka-minta.html

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

haha~contest nie pun ade? hihi~ gudluck..

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan