nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, March 17, 2011

wajib baca|kenapa perempuan jadi mangsa lelaki gila seks?

ramai perempuan(bukan semua taw) cakap laki ni la punca dan sebab kenapa perempuan ni jadi mangsa rogol. cuba kita fikir jap(sambil minum air milo ais kaw) ape sebenarnya yang buat lelaki ni rogol perempuan ni?

TAK PAKAI TUDUNG
yang ni jangan salah kan sesiapa kalau terjadi. bayangkanla laki mana tak cair tengok leher jinjang yang putih melepak tu. bila nafsu dah menguasai diri....paham2 la apa yang bakal terjadi.

PAKAI BAJU TAPI TELANJANG
paham?tak paham aku terangkan. laki mana yang tahan kalau perempuan pakai baju ketat2 macam sarung nangka menampakkan bentuk body yang mantap ditambah lagi gunung2 tinggi yang tersergam gah. pastu pakai pulak baju yang menampakkan lurah dendam. fuhhhhh....adik sapa yang tak naik

KAIN BELAH
ni pon dah makin menjadi trend sekarang. dok pakai kaen berbelah2 menampakkan kegebuan peha2 anda. aduhaiiii

aku malas nak menaip lagi kang ramai perempuan dok marah aku. so senang citer,kesimpulan di sini,tak kisah kalau kaum hawa nak bergaya,tapi kena lah beringat2 yer, sedangkan ustazah yang menjaga aurat pun terlibat dengan maksiat apetah lagi kita manusia biasa,termasuk diri aku.sekian...maaf salah silap...jom makan tengahari lauk masak lemak pucuk ubi dan sambal belacan :-)

11 comments:

intan.maisarah said...

haha.
jangan salahkan lelaki sahaja
nafsu mereka macam tsunami
sukar untuk dijangka

Abang Zam said...

haa..adik naik la tu..hoho..jangan melancap..dosa..baca nih Dosa Melancap

Qaseh dalia adelia said...

so nape pulak yg pakai baju kurung kena rogol ?budak bawah umur pun stil kena rogol...?jeng3x.. yang pakai seksi2 tu dia yg pilih .. tapi kesian yg tak bersalah pun kena ..grrr

Salasiah Ammar said...

glup...klu mcm gambar diatas...sendiri carik pasal namanye...hahahahha

Silent said...

tade sape betindak pon.......

cik gege said...

dunia akhir zaman.. macam ni lah...

cik gege said...

dunia akhir zaman.. macam ni lah...

Abang Zam said...

kalau dah nk kene rogol,tadah je lah

Farah Hanim said...

it's not 'tak pakai tudung' act, it's tak tutup aurat :)

NiSha said...

huhuhu patut la kan..
syukur la mummy Nisha pun selalu tegur ingatkn..

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hurm..pakai tudung pun kalo terdedah sana sini sama jerlah kot kan!!hehee..

hi fwenz!! keep it up blogging ya!! Kalo free meh ler singgah my blog..--> mummylovers blog

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan