nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Friday, March 11, 2011

JELAJAH BLOG 2011 : AKU INI BLOGGER LELAKI !

 
kali ni aku join lagi segmen dari abang ben pasal blogger laki2.die nak kumpolkan blogger2 lelaki malaya. so kalo korang rase korang blogger lelaki jom join sini

Sila jelaskan kenapa anda berblog ? 
aku berblog sekadar suke2. nak berkongsi cerite ngan orang2 kat luar sane. ala.saje2 cari kawan. kalo nak cari duit gune blog tu rase2 nye belom boleh lagi sebab blog ni blog biase2 jer.blog budak kampong jer :-) 

Beri pendapat anda .. Kenapakah blogger lelaki lebih kreatif dan blog lelaki lebih mudah dapat perhatian dari blog wanita ? 
pade aku la kan, blog lelaki ni lebih kepade info2 menarik yang boleh buat kite berfikir. lepas tu blog laki ni simpel.takde la berselerak. luahan aku la kan,banyak blog lelaki dan wanita yang menarik,tapi aku harap sangat jangan la letak bende bukan2 yang kononye bertambah menarik. makin berat blog tu. aku suke blog korang tapi kadang lambat sangat loading nye. tolong la yer.  aku ni budak baru belajor,nak belajo ngan korang.

Blog wanita yang anda suka baca ... 
blog wanita yang aku suke bace? alamak. aku kerap bace blog laki la abang ben. huhu. tapi aku kerap gak jengah blog yuyu zulaikha,khumaera ismail. pastu aku suke terjah blogger yang follow aku. :-)

16 comments:

shah-kayrul said...

aduh macam mana nak join nie..blog suami isteri la pulak kitorg punyer blog...hehehhe

Good luck bro

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

ark--blog maera? hihihi~ thanks... *segannye..

budak kampung said...

shah: huhu thanx bro..blog aku maseh mude laa huhuhu...xde isi pape pon

khumaera: eleh...yer je segan huhu

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dr BA punye segmen...=)

solo molo said...

singgah dari segmen En Ben Ashaari...


http://solomolo.blogspot.com/

Woofer Storm said...

ala,bdk kg budak bndar sma je pun..yg pntg usaha bro.cyalah ..bloger laki terbaik punya..hehee
follow sni^^

Huszaini said...

:)

GreenAppleKu.com said...

Follower no. 173, salam kenal dari saya..

ShA + ZaM = LoVe said...

salam...

singgah dari blog abg ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

shearasol said...

blog saya pun blog orang kampung jugakk..

apisv2 said...

salam,
menjelajah kawan2 blog;)

blog apisv2

mas.saari said...

singgah dr segmen BA
salam perkenalan..

iqin said...

nice reason..

:)

K.I.S.S said...

jom terjah blog sy :)

Dim Benihana said...

salam terjah balik...keke
salam kenal, jom sama2 meriahkan dunia blog..

Qaseh dalia adelia said...

dtg ngorat blogger2 laki2 haha... joke .. pestime dtg sini epy blogging ye hencik

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan