nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Wednesday, May 25, 2011

Sunah Sakura Tanya Best Ke Header Aku?


adehhhhh....sunah sakura tanye best ke header aku??cisss...mane aku tau...huhuh..header ni pon aku buat sendiri,so takde lah menarek mane.keh3.nak kutok header aku? takde hal lah. hehehe

15 comments:

solomolo said...

tipu !!!~
ok je header tu...

Sunah Mohammad said...

hahaha! solomolo! marah pulokkk...

tapi betul, ok je header...suka words kat header tu...sempoi... :)

zarulfarhana said...

ok ja...pndai gak wat...

CintaZulaikha said...

smart ja headher BK...headher akak nih ha...cam hempeh...

majuk skjap~~

Rozuan Ismail said...

ok je wan tgk.huhu.ok lah buat sendiri baru kreatif

mohd zhafri said...

aku suke motor ko...geng lc gak r...hoho

mohd zhafri said...

aku suke motor ko...geng lc gak r...hoho

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

ok ape cun ajerrr aku tengok

faizlaster said...

nice header^^

YAYA AZURA said...

waah..kreatif BK buat header..not bad!..

NiSha said...

tanya bole.. knapa letak letak moto yg tgah repair.. ?

aque said...

fara tgok ok jew.. mcm nak req watkan hader jew... huhuhu

Fariza Othman said...

bg motor 2 besar sikit..ooo bru ganas sehhh.hahaaaa

☀ Izzaty Hedry☀ said...

lawa nyaaaaa... moto kt header 2.. suka tgk moto y d upgred..:p

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Nak kutuk!! buyuk!!buyuk!!buyuk!! Ok dah kutuk .. sile banje wa eskem pop!!

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan