nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Saturday, May 14, 2011

tragedi 13 mei!!!

salam. aku rase semua orang tau ape yang berlaku semalam kan? memang menggemparkan dan meresahkan semua orang. mane tak nye,pade kaki2 menaip mesti tersedak bile blog takleh nak bukak. nak update pon tak boleh. mungkin ade hikmah disebaliknya huhu. patotlah kawan2 aku beriye2 suruh aku tukar pade dot com. tapi cam malas je aku. bukan ape,blog aku ni biase2 jer dan takde yang menarik. tengoklah macamane nanti. andaikata aku tergerak nak beralih kepada dot com,insyaallah. 

berbalik pada tragedi semalam,memang ramai yang sedih. komen2 pon hilang. aku pon tak berblogwalking sebab tetibe mood hilang. jadi,aku tak boleh la nak salahkan blogspot ni jugak kalau pengunjung blog aku kurang. kalau entry kita mantap,insyaallah,pengunjung tidak akan berkurang. so sebagai kesimpulan tragedi semalam,aku tekad untok memantapkan lagi entry2 kat blog aku ni. korang pula?ape pengalaman semalam??

aku akui tak ramai yang singgah kat blog aku. tapi aku ucap terime kaseh sebab maseh ade yang sudi datang sini.

4 comments:

Rozuan Ismail said...

lebih kurang wan je.huhu.jatuh menjunam.huhu

CintaZulaikha said...

betoi la..smalam rasa cam nak hentak lappy nih...geram gila. bley kata akak kena 2 ari, arini baru ley buka...huuh...aminn...

aque said...

hurm... same r.. smlm mcm x dek mood jew.. hahhahah

nadia natasya said...

agak laa blog buat hal =='

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan