nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Sunday, May 29, 2011

makan-makan: sayur tempe,petai,sardin dan telur goreng

salam. korang semua dah makan tengahari ahad ni??ape???mekdi???kepsi??stabak??kopibin??ikea??pizza??
wah3...semua makan hebat2 belaka. mahal2 belaka tu. tapi mintakk maap nak kata lah. semua tu memang tempat makan yang sedap2. tapi tempat tu tak dapat tandingi makanan special yang mak aku bekalkan untok aku hari ni. ape dia??haaa...aku tau kalau korang tengok mesti meleleh air liur punye lah hehehe. ni dia!!!!!!

keh3....ape macam??korang ade ke???keh3......bismillah.....meh sini aku suapkan..nak??

6 comments:

☼ r A t U ● t U r Q u o i S e ☼ said...

Sedap2 makanan luar .. sedap lagi makanan kampung kan pakcik .. adoi .. dulu arwah opah wa ade .. mmg makan la bebende ni .. sekarang wa punye mak ikut taste apak wa yang ske makan lauk bandar je :(

pena rozie said...

sedap...sedap....

CintaZulaikha said...

suka yg part sambal tuh...nyum2...

pwincess Lov3y dOv3y said...

wah sedapnyer..

iyan shazlind said...

mak kita masakkan apa pun semua sedapkan...terus berkobar2 semangat nak balik kg...:)

mOon jOhari said...

...x pernah lagi makan tempe petai...kasik la resepi...

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan