nuffnang

dari irwan miswan

Terima kasih sudi singgah ke blog yang tidak seberapanya ini. Kalau kawan-kawan ada info berguna, atau ingin menegur kesilapan aku, dipersilakan, tapi tegurlah secara positif sebab aku akan lebih hargai mereka yang menegur secara positif dan mendoakan kesejahteraan mereka. Sekian.

Thursday, May 26, 2011

segmen: gaji pertama ku sangat indah

tamat sudah.....

semua orang pernah dapat gaji pertama kan?ceritakan kisah pahit manis gaji pertama anda. kongsikan dengan pembaca2 blog budakkampung. cara-caranya:
  1. follow blog ni (kalau rajen)
  2. buat 1 entry bertajuk,"gaji pertamaku sangat indah". copy header blog aku dan letak dalam entry tersebut. dalam entry tu ceritakan kisah pahit manis anda mendapat gaji pertama secara kreatif. (mase kecik,tolong basuh kereta abah pon kire gaji pertama gak la kan?hehe)
  3. letakkan link entry tersebut di ruangan komen di bawah post ini.
  4. hadiah: aku akan review blog korang. insyaAllah pembaca2 blog budakkampung akan terjah blog korang. so,buatlah entry tu dengan kreatif yer.
  5. tarikh tutup: 11.59 PM, 26/5/2011

4 comments:

k e y r i said...

<<<<<<<xpernah keje camne nak ade gaji pertama. haha

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jawapan bagi soklan anda di blog saya: bukan budak batu pahat, tapi BAKAL budak batu pahat lah.. haha :D

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/gaji-pertamaku-sangat-indah.html

join

zarulfarhana said...

http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/05/gaji-pertamaku-sangat-indah.html

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??

vespa naza

halamakkkk tak pernah terima gaji pasal aku gajikan orang ajerrr.. duit keluar adelahhh masuk tu tak banyakkk... al maklum aku ni bisnes kecil-kecilan ajerrr

popular post

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

artikel dari blog kawan-kawan